День відкритих дверей

• Де: Одеса, Приморська 15/17
  • Дата: 2017.02.10
  • Початок: 18:30

Що таке Artprofspilka? Чим займається Artprofspilka? Для кого існує Artprofspilka? Чому творча людина зобов’язана бути учасником Artprofspilka? Де знаходиться Artprofspilka? Відповіді на всі ці та інші питання можна буде отримати 10 лютого, в п’ятницю, о 18:30.

Всеукраїнська культурна громадська організація “Artprofspilka” влаштовує день відкритих дверей для діячів мистецтва і культури, а також людей, які прагнуть розвивати культурне життя нашої країни. У цей день у всіх тих, хто прийшов буде шанс стати учасником “Artprofspilkа”. Це дасть можливість взаємодіяти з культурними проектами організації, а також отримувати допомогу для реалізації своїх культурних проектів.

Цього разу ви зможете познайомитися з новими проектами і учасниками Artprofspilka, дізнатися, як працює Artprofspilka, і зрозуміти, що ви можете зробити за допомогою культурної громадської організації.

Фінал дня відкритих дверей ознаменує еклектичний ді-джей сет, завдяки чому можна буде поспілкуватися один з одним в неформальній атмосфері: поділитися своїми ідеями, дізнатися про чужі проекти, обмінятися досвідом і т. д.

Вхід вільний.